• Навчайтесь та працюйте в Канаді! Обравши навчання в Канаді, Ви робите правильні інвестиції у своє успішне майбутнє. Це ключ до успіху! Після навчання в Канаді у Вас є унікальна можливість залишитись працювати в країні і подавати документи на ПМЖ, обравши один із шляхів: Canadian ...
  •  Отримай можливість попрацювати на березі Середземного моря в найкращих 5* міжнародних готельних комплексах. ...
  • Оплачуване стажування в сферах: маркетинг, PR, бухгалтерія, фінанси, індустрія моди, готельний бізнес, IT, нерухомість та ін. напрямки - в одній з найбільш розвинених країн світу - Китаї...
  •    В Польше более 46 000 международных студентов     46 101 международных студентов учится в Польше с 158 стран на 10 000 больше нежели год спустя (на 28%). Университеты Польши никогда не переживали такого роста с...
  •  Навчання з наступним працевлаштуванням у Німеччині....
  • Виробнича практика в фермерських господарствах для студентів і випускників аграрних ВНЗ. Оплуване стажування з наданням житла, харчування, авіаперельоту.  Програми надають можливість молодим спеціалістам вдосконалювати свої професійні  навики, вивчати іншу культур...
  • J-1 SUMMER WORK AND TRAVEL USA це програма культурного обміну, розроблена урядом США.  Учасникам програми надається можливість працювати в парках розваг, гольф-клубах, ресторанах швидкого харчування, магазинах, на пляжах, на заводах легкої промисловості, в яхт-клубах, казино т...
CIP J-1 Summer Work and Travel USA 2018                       Лучшие цены                       workandtravelcip.com                       Лучшие вакансии                       workandtravelcip.com

Тепер отримати дозвіл на навчання в Канаді стало легше!



Нагадуємо, що з 1 червня 2014 вступають в силу нові правила для іноземних студентів, прийняті урядом Канади. Нововведення спрямовані на зміцнення статусу Канади, як центру одержання  іноземних студентів. Нові правила покращать обслуговування студентів, захищаючи міжнародну репутацію Канади, як місця якісної освіти, а також знизять можливість шахрайства та нецільового використання програм.
 

 

Нові правила, які набудуть чинності 1 червня 2014

  • Кандидати на отримання дозволу на навчання повинні поступити і продовжувати навчання в Канаді. Невиконання цієї вимоги може призвести до депортації з Канади.
  • Дозволи на навчання будуть видаватися тільки заявникам, які будуть здійснювати своє навчання в уповноважених ВНЗ, які можуть (мають право) приймати іноземних студентів.
  • Дозвіл на навчання автоматично буде давати право працювати за межами кампуса до 20 годин на тиждень під час навчального року і повний робочий день під час планових канікул без необхідності отримання окремого дозволу на роботу.
  • Власники дозволу на навчання повинні продовжувати академічну або професійну підготовку в перебігу шести місяців або більше, після чого ВНЗ присвоює ступінь, видає диплом або сертифікат.
  • Тільки іноземні студенти, які навчаються в середній школі або в уповноваженому навчальному закладі можуть подати заявку дозвіл на Co-Op практику, якщо Co-Op є невід'ємною частиною курсу навчання.
  • Відвідувачі можуть подавати заявку на видачу дозволу на навчання, перебуваючи в Канаді, якщо вони знаходяться в дошкільному / початковому закладі або в середній школі; знаходяться там по навчальному обміну або по студентському запрошення в призначений навчальний заклад; завершили курс / програму навчання, де це було умовою прийому в призначений навчальний заклад.
  • Дозвіл на навчання стає недійсним по закінченню 90 днів після завершення навчання, якщо іноземний громадянин не має чинного дозволу на роботу або іншого офіційного документа, який дозволяє залишитися в Канаді.
  • Зареєстровані індійці, які також є іноземними громадянами, можуть навчатися в Канаді без дозволу на навчання, оскільки вони мають право на в'їзд до Канади.
  • Іноземні випускники матимуть право працювати повний робочий день після закінчення навчання до отримання дозволу на роботу після навчання.
 

Додаткова інформація:

 
Освіта є обов'язком провінцій і територій. Уповноважені навчальні заклади, будуть визначені урядом провінцій і територій в найближчі місяці.
 
Іноземні студенти, що надходять на курси в Канаду, які триватимуть шість місяців або менше не потребують дозволу на навчання. Це правило не змінюється. Студенти з країн, громадянам яких необхідно отримати гостьову візу, повинні мати діючу гостьову візу.
 
Власникам дозволів на навчання, які навчаються в неуповноважених ВНЗ, буде дозволено завершити свою програму навчання протягом максимум трьох років після того, як правила набудуть чинності.
 
Іноземним студентам, які навчаються в неуповноважених ВНЗ і мають дозвіл на роботу поза Кампусом або Co-Op дозвіл, буде дозволено продовжувати користуватися ним, і, при необхідності, оновити ці дозволи, до завершення свого навчання в перебігу максимум трьох років після того, як правила набудуть чинності.
 
Додаткові оперативні заходи з підтримки перехідних правил будуть оголошені ближче до 1 червня 2014 року, коли нові правила набудуть чинності.
 
Джерело: Gavernment of Canada

Отправить другу