• J-1 SUMMER WORK AND TRAVEL USA це програма культурного обміну, розроблена урядом США.  Учасникам програми надається можливість працювати в парках розваг, гольф-клубах, ресторанах швидкого харчування, магазинах, на пляжах, на заводах легкої промисловості, в яхт-клубах, казино...
  • Навчайтесь та працюйте в Канаді! Обравши навчання в Канаді, Ви робите правильні інвестиції у своє успішне майбутнє. Це ключ до успіху! Після навчання в Канаді у Вас є унікальна можливість залишитись працювати в країні і подавати документи на ПМЖ, обравши один із шляхів: Canadia...
  • Оплачуване стажування в сферах: маркетинг, PR, бухгалтерія, фінанси, індустрія моди, готельний бізнес, IT, нерухомість та ін. напрямки - в одній з найбільш розвинених країн світу - Китаї...
  • Виробнича практика в фермерських господарствах для студентів і випускників аграрних ВНЗ. Оплуване стажування з наданням житла, харчування, авіаперельоту.  Програми надають можливість молодим спеціалістам вдосконалювати свої професійні  навики, вивчати іншу культ...
CIP J-1 Summer Work and Travel USA 2016                       лучшие цены                       workandtravelcip.com                       лучшие вакансии                       workandtravelcip.com

Член Української асоціації агентств мижнородної освіти та обміну

Working Holiday Canada

CIP - INTERNATIONAL EXPERIENCE CANADA -Travel, Earn Money, Gain Experience, Have an Adventure

Світ без кордонів! Ти ж про це мріяв і так давно цього хотів! Тепер гостинна Канада відкриває для тебе свої двері. На початку 2011 року набув чинності Меморандум про Взаєморозуміння, підписаний між Канадою та Україною восени 2010 року, який дає тобі просто необмежені можливості подорожувати і працювати в Канаді цілий рік!
 
Отже, завдяки ініціативі International Experience Canada, яка діє в рамках канадського Департаменту Закордонних Справ і Міжнародної Торгівлі (Foreign Affairs and International Trade Canada), з'явилася програма Working Holiday Canada. Щороку в Програмі беруть участь близько 35, 000 чоловік з різних країн світу. Ця Програма унікальна тим, що при мінімумі вимог до учасників дає практично безмежні можливості для подорожі і роботи в Канаді. По закінченню Програми Working Holiday Canada всі учасники зобов'язані повернутися на Україну. Згідно з правилами Working Holiday Canada, учасник отримує тимчасовий дозвіл на роботу (open work permit), що і дає можливість легально працювати і заробляти на території Канади протягом 12 місяців.
 
Крім того, Україна опинилася серед щасливчиків, яким доступні всі три варіанти участі в Програмі Working Holiday Canada:
 
 * Working Holiday Canada Можуть брати участь молоді люди у віці від 18 до 35 років. Ідеальний варіант для тих, хто хоче поєднувати подорожі по Канаді з тимчасовою роботою - адже для цієї опції зовсім не обов'язково мати заздалегідь знайдене місце роботи і робочий контракт. Учасники цієї категорії отримують відкритий робочий дозвіл (Open Work Permit), який дає можливість працевлаштування в будь-якій сфері і в будь-якій провінції на всій території Канади (Британська Колумбія, Альберта, Манітоба, Саскачеван, Онтаріо, Квебек, Нью-Брансвік, Нова Шотландія, Ньюфаундленд і Лабрадор, Північні території, Юкон, Нунавот). Досить небагато амбіцій і бажання заробити - прекрасний варіант для справжніх авантюристів!
 
* Young Professionals Даний варіант пропонує учасникам у віці від 18 до 35 років можливість отримати серйозний професійний досвід у їх сфері зайнятості. Учасники зможуть урізноманітнити і розширити свої професійні вміння та навички, отримавши безцінний досвід роботи в Канаді. Ця опція передбачає попередню наявність робочого контракту. Вона ідеально підходить для закоренілих кар'єристів - оскільки по закінченню цієї Програми резюме учасника стане найбільш конкурентоспроможним на ринку праці!
 
* International Co-op За цим варіантом Програми учасники зможуть отримати цінний закордонний досвід роботи в галузі своєї освіти. Таким чином, дана опція надає студентам можливість пройти стажування за своєю спеціальністю і на практиці випробувати отримані знання. Ця опція передбачає попереднє наявність робочого контракту в учасника; вона чудово підходить, щоб плавно здійснити перехід з навчальної середовища в робочу атмосферу.
 

Учасник Working Holiday - який він?
 
  • громадянин України
  • Вік від 18 до 35 років
  • Добре володіє англійською мовою (французькою - це плюс)
  • Навчається в ВУЗі / випускник ВУЗу / молодий спеціаліст
  • Відсутність судимості
  • Попередній досвід участі у програмах обміну (дає переваги, але не є обов'язковою вимогою)
  • Повинен мати бажання повернутися і служити Батьківщині



Working Holiday Canada


Центр Международных Программ вже 10 років успішно працює в Україні, сумлінно допомагає своїм клієнтам і став провідним лідером у цьому напрямку. Ми не вводимо в оману наших клієнтів і завжди надаємо правильну інформацію і прозору цінову політику.
На відміну від програм обміну в США (J-1 Work and Travel USA, Internship USA), для участі в програмі Working Holiday Canada всі бажаючі можуть самостійно подати документи у візовий відділ Канади в Києві і отримати візу.
 


Питання:

Q: Хто може брати участь у Програмі?
A: Молодь у віці від 18 до 35 років.
 
Q: Чи можу я брати участь, якщо я не студент?
A: Звичайно! Програма Working Holiday Canada відкрита для студентів, працівників або просто бажаючих подорожувати і отримати досвід роботи в Канаді.
 
Q: Які є роботи в Канаді?
A: Найрізноманітніші. Все залежить від того, чим Ви хочете займатися і наскільки старанно будете шукати роботу. Багато учасників з легкістю знаходять роботу в ресторанах, готелях, банках, туристичній сфері та багатьох інших областях зайнятості. Як правило, іноземним студентам легше за все знайти роботу в сфері готельно-ресторанного бізнесу. Також є можливість отримати досвід в науковій, правовій, освітній або комерційній сферах діяльності.
 
Q: Чому необхідно брати участь? Що в цій Програмі такого для мене?
A: Ринок праці стає все більш конкурентним з кожним днем. Учасники цих програм розвивають ряд умінь, які обов'язково допоможуть їм при влаштуванні на роботу, особливо якщо робота буде пов'язана з міжнародною діяльністю. Як правило, наших учасників переповнює дух пригод, бажання підкорювати незвідані вершини і відкрити в собі нові можливості.
 
Q: Який тип страхівки необхідно мати для поїздки в Канаду?
A: За умовами програми Ви повинні придбати страховий поліс на медобслуговування, включаючи можливість госпіталізації та репатріації на весь термін перебування на території Канади. Ми рекомендуємо купувати страховий поліс тільки після того, як отримаєте Letter of Introduction, що буде свідченням того, що Ваша анкета прийнята.
 
Q: Чи можуть брати участь у програмі члени сім'ї (дружина / чоловік, дитина)?
A: Ніхто з членів Вашої родини не може бути включений у Вашу анкету на участь у програмі. Вони можуть заповнити окрему анкету на участь у програмі, якщо вони відповідають усім вимогам програми.
 
Q: Як заповнюється анкета?
A: Анкету необхідно заповнювати на комп'ютері. Однак, якщо це неможливо, Ви можете розбірливо заповнити порожні графи від руки.
 
Q: Як довго розглядають документи в посольстві?
А: З моменту реєстрації пакету документів у посольстві вони будуть розглядатися від 5 до 10 робочих днів. Також посольство може видати направлення для проходження медкомісії.
 
Q: Де проходять медкомісію? Скільки коштує медкомісія?
A: Медкомісію проходять в організації МОМ (ул.Амосова 8) у м. Києві, Львові чи Одесі. Вартість - $ 160.
 
Q: Що означає Open Work Permit?
A: ОРР - офіційний дозвіл на працевлаштування по будь-якій спеціальності в будь-якій провінції в Канаді. ОРР отримують при в'їзді в Канаду. Видає імміграційний офіцер в одному з аеропортів при проходженні паспортного контролю та реєстрації.
 
Q: Чи можна продовжити робочий дозвіл і термін перебування в Канаді більш ніж на 12 місяців за програмою CWHP?
A: Учасники програми CWHP можуть перебувати в Канаді не більше 12 місяців. Не мають права подовжувати робочий дозвіл і зобов'язані покинути країну в зазначений час.
 
Q: Що таке Letter of Introduction?
А: Letter of Introduction - це лист-підтвердження про участь у Програмі, який отримують учасники при позитивному розгляді документів.

Що необхідно для участі?
  • Внутрішній паспорт 
  • Закордонний паспорт (терміном дії не менше, ніж на 24 місяці на момент подачі в посольство) 
  • 6 кольорових фото 3.5х4.5 (80% зображення - обличчя); білий фон 
  • Медична страхівка 
  • Довідка з банку про наявність особового банківського рахунку та суми на ньому не менше $ 3000 
  • Довідки з банку про наявність банківського рахунку батьків учасника 
  • Довідка з місця роботи батьків із зазначенням посади та заробітної плати, тривалості контракту 
  • Довідка з місця навчання (для студентів ВУЗів) 
  • Копії диплома та виписки до диплома, їх переклад на англійську мову (для випускників ВНЗ) 
  • Довідка з місця роботи учасника (якщо вже не студент) - на офіційному бланку з реквізитами компанії, із зазначенням посади та заробітної плати, тривалості контракту. Рекомендаційні листи з теперішнього і попередніх місць роботи 
  • Ксерокопія трудової книжки, завірена відділом кадрів 
  • Довідки з місць роботи (якщо працювали за кордоном або були учасниками програм Work and Travel USA, Internship USA, FLEX) 
  • Ксерокопія останніх pay checks (з місць роботи в США або інших країн) 
  • Довідка про несудимість по Україні для виїзду закордон c перекладом на англійську мову 
  • Резюме з фотографією (англійською мовою або французькою) 
  • Мотиваційний лист (англійською мовою або французькою) 
  • Довідки та сертифікати про закінчення курсів англійської мови (будуть плюсом) 
  • Документи на майно учасника або його батьків (квартира, машина, будинок, земля і т.д.) 
  • Військовий квиток / свідоцтво (необхідний для проходження медкомісії для чоловіків) 



Отправить другу