• J-1 SUMMER WORK AND TRAVEL USA це програма культурного обміну, розроблена урядом США.  Учасникам програми надається можливість працювати в парках розваг, гольф-клубах, ресторанах швидкого харчування, магазинах, на пляжах, на заводах легкої промисловості, в яхт-клубах, казино...
  • Навчайтесь та працюйте в Канаді! Обравши навчання в Канаді, Ви робите правильні інвестиції у своє успішне майбутнє. Це ключ до успіху! Після навчання в Канаді у Вас є унікальна можливість залишитись працювати в країні і подавати документи на ПМЖ, обравши один із шляхів: Canadia...
  • Оплачуване стажування в сферах: маркетинг, PR, бухгалтерія, фінанси, індустрія моди, готельний бізнес, IT, нерухомість та ін. напрямки - в одній з найбільш розвинених країн світу - Китаї...
  • Виробнича практика в фермерських господарствах для студентів і випускників аграрних ВНЗ. Оплуване стажування з наданням житла, харчування, авіаперельоту.  Програми надають можливість молодим спеціалістам вдосконалювати свої професійні  навики, вивчати іншу культ...
CIP J-1 Summer Work and Travel USA 2016                       лучшие цены                       workandtravelcip.com                       лучшие вакансии                       workandtravelcip.com

Член Української асоціації агентств мижнородної освіти та обміну

Young professionals Canada

Міжнародний досвід в Канаді.
Молоді спеціалісти - YOUNG PROFESSIONALS CANADA.
 
Якщо Вам 18-35 років і Ваша мрія попрацюваті в Канаді, то поспішіть прийняти участь в Програмі Міжнародний Досвід в Канаді за категорією молодий спеціаліст.
 
За умовами Програми 160 молодих спеціалістів з України мают унікальну можливість отримати міжнародний досвід, працюючи в канадських компаніях за своєю спеціальністю.
 
Щоб стати учасником Програми необхідно надати повне запрошення на роботу від канадського работодавця, яке діятиме терміном максимум до 12 місяців, із зазначеними в ньому посадою, яка відповідає Вашій освіті або попередньому досвіду роботи, зарплати, описом посадових обов'язків, а також всіма реквізитами канадської компанії.
 
Підписуючи робочий контракт переконайтесь в тому, що зарплата, яку пропонує работодавець, відповідає Вашим сподіванням. Обговоріть кількість робочих годин в тиждень, роботу на вихідних, можлівість працюваті понаднормово, а також період Вашої відпустки.
 
При отриманні робочого дозволу від канадського работодавця, Ви маєте право працювати по виданому робочому запрошенні тільки у свого работодавця. Змінити работодавця згідно умов програми Ви не можете.
 
Збирайте документи, реєструйтесь у нас, ми допоможемо вам підготувати якнайкраще всі необхідні документи для розгляду посольством Канади.
 
Всім, хто планує отримати роботу, пов'язану з доглядом за дітьми, з медициною, школою, до в'їзду в Канаду необхідно буде пройти медичне обстеження. Поспішайте! У кожного є шанс! Програма офіційно відкрилась 4 квітня 2011р.
 

Документи необхідні для реєстрації
  • Закордонний паспорт
  • 6 кольоровий фото 3.5х4.5 (80% зображення - обличчя), білий фон
  • Довідка з банку про наявність особистого банківського рахунку і суми на ньому від $ 3000
  • Довідка з банку про наявність банківського рахунку батьків учасника (якщо ви студент, або батьки спонсорують Вашу поїздку)
  • Довідка з місця роботи батьків із зазначеним посади і зарплати, тривалості контракту
  • Довідка з місця навчання (для студентів ВУЗів)
  • Копія диплому і виписки до диплому, їх переклад на англійську мову (для випускників ВУЗів)
  • Довідка з місця роботи учасника (якщо Ви вже не студент) - на офіційному бланку з реквізитами компанії, із зазнеченням посади і зараплати, тривалості контракту.
  • Рекомендаційні листи з теперішнього і попередніх місць роботи
  • Ксерокопія трудової книжки, завірена відділом кадрів
  • Довідки з місць роботи (якщо працювали за кордоном або були учасниками програм Work and Travel USA, Internship USA, FLEX)
  • Довідка про несудімість по Україні для виіїзду за кордон з перекладом на англійську мову. Довідка про несудимість з інших країн, якщо проживали в них від 6 місяців за останні 5 років
  • Резюме з фотографією (на англійській або французькій мові)
  • Мотиваційний лист (на англійській або французькій мові)
  • Довідки і сертифікати про Закінчення курсів англійської мови (якщо є)
  • Документи на майно учасника або його батьків (квартира, машина, будинок, земля і т.п.)
     
Вимоги до учасніків
  • Досвід роботи по своїй спеціальності мінімум від одного року
  • Освіта у відповідності до спеціальності
  • Участь в програмах обміну, стажування за кордоном (бажано)
  • Відсутність судимостей по Україні та інших країнах
  • Хороша розмовна англійська або французька мова (французька для тих, хто хоче отримати роботу в провінції Квебек)
  • Наявність фінансових ресурсів на переліт (від 1500 доларів в дві сторони), на особисті витрати, проживання, харчування на перші три місяці (2500 доларів), страхування (близько 300 доларів на рік)
 
Процедура оплати і етапи оформлення документів
  • Адміністратівній збір - 500 гривень * - оплачується зразу при реєстрації на програму (при відмові НЕ повертається)
  • Заповнення анкет
  • Відбір і співбесіда з партнерською канадською організацією. Пошук роботи.
  • Отримання робочого контракту
  • Оплата послуг партнерській організації, що займається пошуком роботи 1800 доларів
  • Підготовка пакету документів для реєстрації в посольстві
  • Оплата консульського збору 110$ у ПроКредит банку
  • Розгляд документів в посольстві від 4 до 8 тижнів
  • Проходження медкомісії
  • Отримання візи і виїзд до Канади.
Q: Хто може брати участь у Програмі?
A: Молодь у віці від 18 до 35 років.
 
Q: Які є роботи в Канаді?
A: Найрізноманітніші. Все залежить від того, чим Ви хочете займатися і наскільки старанно будете шукати роботу. Багато учасників з легкістю знаходять роботу в ресторанах, готелях, банках, туристичній сфері та багатьох інших сферах зайнятості. Як правило, іноземним студентам легше всього знайти роботу в сфері готельно-ресторанного бізнесу. Також є можливість отримати досвід в науковій, правовій, освітній або комерційній сферах діяльності.
 
Q: Чи можна міняти роботодавця за цією програмою?
A: За умовами програми учасники зобов'язані працювати тільки у того роботодавця, до якого вони приїхали. Міняти роботодавця не можна.
 
Q: Скільки я можу перебувати в Канаді по цій програмі?
A: Вам дозволяється перебувати в Канаді до 12 місяців.
 
Q: Чи можу я продовжити свій робочий дозвіл?
A: Ні. За умовами програми Ви зобов'язані повернутися в Україну. Подовжувати робочий дозвіл в Канаді не можна.
 
Q: Хто зобов'язаний надати довідку про відсутність судимості з інших країн?
A: Всі, хто за останні 5 років проживав за кордоном більше 6 місяців.
 
Q: Який тип страхівки необхідно мати для поїздки в Канаду і скільки вона коштуватиме?
A: За умовами програми Ви повинні придбати страховий поліс на медобслуговування, включаючи можливість госпіталізації та репатріації на весь термін перебування на території Канади. Ми рекомендуємо купувати страховий поліс тільки після того, як отримаєте Letter of Introduction, що буде свідченням того, що Ваша заявка прийнята. Вартість страхівки до 12 місяців буде близько 250-300 доларів.
 
Q: Чи можуть брати участь у програмі члени сім'ї (дружина / чоловік, дитина)?
A: Ніхто з членів Вашої родини не може бути включений у Вашу заявку на участь у програмі. Вони можуть заповнити окрему анкету на участь у програмі, якщо вони відповідають усім вимогам програми.
 
Q: Як заповнюється анкета?
A: Анкету необхідно заповнювати на комп'ютері. Однак, якщо це неможливо, Ви можете розбірливо заповнити порожні строки від руки.
 
Q: Як довго розглядають документи в посольстві?
A: З моменту реєстрації пакета документів у посольстві вони будуть розглядатися від 4 до 8 тижнів. Також посольство може видати направлення для проходження медкомісії.
 
Q: Де проходять медкомісію? Скільки це коштує?
A: Медкомісію проходять в організації МОМ (ул.Амосова 8) у м. Києві, Львові чи Одесі. Вартість - $ 160.
 
Q: Що таке Letter of Introduction?
A: Letter of Introduction - це лист-підтвердження про участь у Програмі, який отримують учасники при позитивному розгляді документів.

 

Отправить другу