• J-1 SUMMER WORK AND TRAVEL USA це програма культурного обміну, розроблена урядом США.  Учасникам програми надається можливість працювати в парках розваг, гольф-клубах, ресторанах швидкого харчування, магазинах, на пляжах, на заводах легкої промисловості, в яхт-клубах, казино т...
  • Навчайтесь та працюйте в Канаді! Обравши навчання в Канаді, Ви робите правильні інвестиції у своє успішне майбутнє. Це ключ до успіху! Після навчання в Канаді у Вас є унікальна можливість залишитись працювати в країні і подавати документи на ПМЖ, обравши один із шляхів: Canadian ...
  • Оплачуване стажування в сферах: маркетинг, PR, бухгалтерія, фінанси, індустрія моди, готельний бізнес, IT, нерухомість та ін. напрямки - в одній з найбільш розвинених країн світу - Китаї...
  •    В Польше более 46 000 международных студентов     46 101 международных студентов учится в Польше с 158 стран на 10 000 больше нежели год спустя (на 28%). Университеты Польши никогда не переживали такого роста с...
  • Виробнича практика в фермерських господарствах для студентів і випускників аграрних ВНЗ. Оплуване стажування з наданням житла, харчування, авіаперельоту.  Програми надають можливість молодим спеціалістам вдосконалювати свої професійні  навики, вивчати іншу культур...
CIP J-1 Summer Work and Travel USA 2016                       лучшие цены                       workandtravelcip.com                       лучшие вакансии                       workandtravelcip.com

Член Української асоціації агентств мижнородної освіти та обміну

Новини

10.04.2017

Програма Baking and Pastry Arts Management в Humber College

  Humber College пропонує програму Baking and Pastry Arts Management

  Детальніше про програму
Дипломна програма, яку викладають в ультрасучасних лабораторіях по виготовленню випічки і кондитерських виробів. Програма розроблена для того, щоб підготувати студентів до кар’єри в сфері випікання і виготовлення кондитерських виробів.

  Навчіться виготовляти вражаючі кондитерські творіння як, наприклад:

  • Шоколадні скульптури;
  • Весільні торти і торти для особливих випадків;
  • Пироги і борошняні вироби;
  • Десерти, які складаються з декількох шарів;
  • Ремісничий хліб і випічку для подачі на сніданок;
  • Петіфур;
  • Морозиво і сорбет;
  • Пористі вироби, литий цукор-рафінад
  Перший рік навчання на цій програмі складається з основних курсів, а на другому році навчання студенти приступають до поглибленої підготовки по процесу випікання і виготовленню кондитерських виробів.

  Спеціалізація програми також включає курси по бізнесу і кар’єрному менеджменту, підприємницькій діяльності і застосуванні комп'ютерних навичок в сфері громадського харчування, а також інтенсивну загальну освіту і курси по комунікативним наукам.

Доступний набір: вересень і січень
Вартість (за два семестри) - $14,626.00
Вимоги необхідні для зарахування:
  • 12 балів з англійської
  • 12 балів по математиці
  • Загальний показник IELTS 6.0 і по кожній секції не менше 5.5
  Стажування
Компетентні студенти закінчать неоплачене стажування в сфері випікання і виготовлення кондитерських виробів в Великому Торонто протягом 7 тижнів на четвертому семестрі (40 годин на тиждень).

Всі новини


Отправить другу